EXCELLENCE IS OUR MIDDLE NAME

Želite da vas prepoznaju, a onda i da vam veruju? Uz dobru ideju, stručnost u planiranju i organizaciji, kao i uz posvećenost celog našeg tima, pravimo vizuelno privlačan i tematski pitak sadržaj koji emituje vaše poruke i gađa upravo vašu publiku. Vi nam dajete kurs, a mi ucrtavamo koordinate. I plovimo zajedno.

Digital Marketing

Prvi korak za realizaciju uspešne marketinške strategije jeste istraživanje tržišta. Tek nakon toga, na putu plasmana i promocije proizvoda ili usluga, naš kreativni tim osmišljava marketinške kampanje koje govore jezikom naših klijenata i koje predstavljaju njihovu ličnu kartu. Ne ostavljamo prostor ni za kakve šumove, već samo za violine. Jedino tako osmišljene kampanje mogu da pridobiju kupca, ali i da ga zadrže! Sa klijentima sviramo u istom orkestru.

Content Marketing

DNK vaše firme ne čini samo broj zaposlenih niti lokacije na kojima poslujete, već i ugled koji emitujete i poruke koje ostavljate. Bez obzira na to da li ste boutique ili mega kompanija, vi ste istovremeno i medijska kuća. U doba komunikacija, interneta i društvenih medija, vaše preduzeće ne može sebi priuštiti slabo prisustvo na mreži i nedostatak strategije marketinga sadržaja. Vaš posao se možda odvija u fizičkim prostorima, ali kontakti pristižu i putem digitalnih kanala. Tu vas nađu i kada vas ne traže, a čuju i kada ne govorite.

Social Media

 

Prilikom izrade vaše ukupne strategije digitalnog marketinga, ne možemo zanemariti vaše prisustvo na društvenim mrežama. Društveni mediji su promenili lice marketinga i potencijalni klijenti imaju više mogućnosti nego ikada ranije da istražuju šta postoji. Ova mreža kontakata i medij koji je sve glasniji i uticajniji mogu biti odlično sredstvo za promociju vašeg poslovanja, stručnosti, vrednosti, liderstva, kreativnosti… Možemo da vam olakšamo odabir mreže i da se usredsredimo na platforme koje su relevantne za vaše poslovanje, prenoseći vašu poruku. Neka vas čuju. I neka vam veruju.

Email Marketing

 

Statistike pokazuju da imejl marketing i dalje funkcioniše, čak i bolje nego ikada pre. Štaviše, danas se imejl marketing opisuje kao najisplativiji vid oglašavanja. Poslednja istraživanja pokazuju da je odnos uloženog i ostvarenog jedan prema 40! Kod nas je, međutim, i dalje nepravedno potcenjen. Tu smo da popravimo i taj prosek. Korišćenje e-pošte za ciljanje potencijalnih klijenata može doneti brze rezultate, što dovodi do više upita i većeg broja prodaja. Specijalizovano znanje našeg tima obučenih istraživača, novinara i kopirajtera omogućava nam da kreiramo članke i biltene po meri, koje ljudi zaista žele da čitaju.