EXCELLENCE IS OUR MIDDLE NAME

Postizanje dobrog imidža proizvoda ili usluge i postizanje porasta prodaje osnovni je cilj svake marketinške strategije. Da bi taj posao bio uspešan, neophodno je hirurški precizno planiranje, usmeravanje i koordinisanje  promocije proizvoda ili usluge na svim poljima i pomoću svih dostupnih kanala. To je već naš teren.

Marketing Strategy

Prvi korak za realizaciju uspešne marketinške strategije jeste istraživanje tržišta. Tek nakon toga, na putu plasmana i promocije proizvoda ili usluga, naš kreativni tim osmišljava marketinške kampanje koje govore jezikom naših klijenata i koje predstavljaju njihovu ličnu kartu. Ne ostavljamo prostor ni za kakve šumove, već samo za violine. Jedino tako osmišljene kampanje mogu da pridobiju kupca, ali i da ga zadrže! Sa klijentima sviramo u istom orkestru.

Lead Generation

Da bismo došli do auditorijuma kojem se obraćamo, neophodno je da imamo jasnu poruku koja će, u pravo vreme, biti isporučena na pravo mesto. To je moguće učiniti i kroz optimizaciju i veću funkcionalnost vašeg sajta, sa uočljivijim CTA-ovima (pozivima na akciju) i pristupačnijim kanalima komunikacije. Naši partneri imaju dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu, generisanju potencijalnih klijenata i automatizaciji e-pošte, tako da možemo da obezbedimo da vaš sadržaj izgleda sjajno, a da vaše poruke budu shvaćene baš onako kako vi to želite.

Brand Positioning

Strateško pozicioniranje brenda znači jasno sagledavanje vaše ciljne grupe. Kao i odgovor na pitanja ko ste, šta radite, za koga i zbog čega. Mi pomažemo da se do tih odgovora i dođe. Sa ovakvim definisanjem vašeg „kompanijskog koda“ obećavamo da vas nikada neće stavljati u reklamne floskule i da se nećete utopiti u moru istih vizuala i poruka. Nekada posao nije potrebno počinjati od nule, već samo nadzidati penthaus na već postojeći brend. I u tom slučaju će naši ugledni partneri u oblasti brendiranja i grafičkog dizajna rado odgovoriti na nove ideje.