EXCELLENCE IS OUR MIDDLE NAME

Ugled je danas sve, a dobar imidž se gradi postepeno, s vremenom. Sa ozbiljnim iskustvom i kontaktima u medijima, naučili smo kako se plasira informacija i kako da se dobar glas daleko čuje. U vreme kada vest može da pravi svako ko ima telefon, veoma je važno naći pravi put i istaći se u moru vesti, a upravo je to specijalitet naše kuće.   

Media Relations and Media Buying

 

Sve je u odnosima i komunikaciji. Da bi vas uopšte neko čuo, morate da znate kome da se obratite i na čija vrata ćete pokucati. Prepustite timu 5 Magazine odluke koga odabrati i koje poruke poslati. Nama su vrata otvorena, jer smo to svojim radom zaslužili. Iz tog razloga, sa svim medijskim kućama imamo dvosmernu i poštenu saradnju. Zato nam je lakše da bukiramo prostor za vas i da taj prostor ispunimo informacijama koje su relevantne.

Strategic PR

 

Ciljani i strateški PR vam omogućava da preuzmete kontrolu nad time na koji način vaši klijenti, kupci i potencijalni klijenti vide vašu kompaniju, a ne (samo) na koji način vas doživljavaju konkurenti. Dobro definisane i jasne poruke treba da promovišu osnovne vrednosti vaše kompanije i pokažu sve ono u čemu ste zaista dobri. Zato će vašim potencijalnim klijentima mnogo više biti stalo da se obrate upravo vama, a ne konkurenciji. Vama će verovati jer ćete ih vi ubediti da za to i te kako imaju razloga.

Copywriting

 

Jezik kosti nema, ali kosti lomi. Dakle, potrebno je samo naći prave reči i one će same putovati i probiti sve barijere. To je, međutim, ozbiljan posao kojim se bave iskusni novinari i kopirajteri u našoj agenciji. Pričamo i pišemo jasno, onako kako govorimo i u svakodnevnoj komunikaciji, jer jedino tako mogu da nam veruju i da nas čuju. Pažnja publike na jednom tekstu i videu danas je sve kraća, i zato je „lid“ sve, prve sekunde u videu ili prvi redovi u nekom tekstu su sjajna prilika da se zaista povežete sa svojim potencijalnim klijentima. Zato ih treba iskoristiti, a mi znamo i na koji način.